A ja chciałem ściagnać etke z www.torrenty.org i mi nie chce iść.......
Jak by ktoś potrzebował programik Etka wersja 7.0 polska wer
Zwiń
X
-
zassalem ETKE z rapida
Tylko co z tym dalej zrobic, te wszystkie pliki ZIP wygladaja tak samo, zawieraja to samo, trzeba to jakos specjalnie rozpakowac??
dzieki za pomoc
[ Dodano: Sob 08 Lis, 08 13:35 ]
moze ktos podeslac ''instrukcje'' jak sie do tego dobrac, bo chyba jestem troche z tego zielonyops:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lugab...wracajac do ETKI...
ja rozpakowuje to kiedy zaczyna rozpakowywac part2 to pyta czy zastapic pliki bo juz takie istnieja, i tak zakazdym razem, wyglada jak by te 22 pliki byly identyczne. moze trzeba to rozpakowac to roznych katalogow??
...chyba jestem w tym zielonyops:
Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
Jeśli ktoś zainstalował ręcznie wszystkie dostępne poprawki do ETKI do wszystkich czterech marek to gratuluję. Ja skapitulowałem po kilkudziesięciu. Dlatego też postanowiełm usprawnić troszkę ten process. Stworzyłem (bo glupio powiedzieć napisałem) prosty skryt który wykorzystuje Scriptit.exe i który odwala za nas całą robotę z klikaniem i wklejaniem hasła. Zaznaczam, że skrypcik jest bardzo prymitywny i niedoskonały co nie zmienia faktu, że oszczędza dużo czasu, który można spożytkować znacznie lepiej niż na bezmyślnym klikaniu.
Jeśli ktoś reflektuje to proszę o przesłanie mi maila na PW.Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ARobertblackspot jak klepnąłem ponad 120 aktualizacji. Tak z ciekawości jaka masz ostatnią ? ..bo ja mam 259 i nie wiem czy jeszcze jest coś nowszego.Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ARobertbo ja mam 259 i nie wiem czy jeszcze jest coś nowszego.
DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.
:wink:
Komentarz
-
-
nie mogę sobie poradzić z tą etką.
ściągnołem z rapida,rozpakowałem rarem i dupa.
utorzyły się foldery z etką ISO i inne ale niczygo nie mogę uruchomić.
jest tam ten programik o niemieckiej nazwie ale nie da się go zainstalować.
instrukcja po odpaleniu ma jakieś porąbane-nieczytelne czcionki.
ściągnołem daemon tools i też nie potrafię go obsługiwać.jeżeli mógł by ktoś krok po kroku opisać co robić z tymi plikami bo już mam nerwa i zaraz etka pójdzie do kosza ,a jak pisałem instrukcja jest nie do odczytania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chevidannie mogę sobie poradzić z tą etką.
ściągnołem z rapida,rozpakowałem rarem i dupa.
utorzyły się foldery z etką ISO i inne ale niczygo nie mogę uruchomić.
jest tam ten programik o niemieckiej nazwie ale nie da się go zainstalować.
instrukcja po odpaleniu ma jakieś porąbane-nieczytelne czcionki.
ściągnołem daemon tools i też nie potrafię go obsługiwać.jeżeli mógł by ktoś krok po kroku opisać co robić z tymi plikami bo już mam nerwa i zaraz etka pójdzie do kosza ,a jak pisałem instrukcja jest nie do odczytania.Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeeARobert, misiek^wro, A macie może aktualizacje od 158 do 187?
- VW 598-652
- AUDI 598-656
- SEAT 127-181
- SKODA 133-187
A tutaj całe mnóstwo nowszych aktualizacji
Gdzieś wcześniej kolega podawał dwa linki do dwóch kolejnych.Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeeARobert, misiek^wro, A macie może aktualizacje od 158 do 187?Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
Co zrobić żeby ETKA 7 po podaniu nr id pojazdu (nr podwozia) wyświetliła informacje o danym samochodzie a nie wszystkie możliwe wersje wyposażenia.
Z tego co zaobserwowałem w serwisie właśnie tak to działa (po wpisaniu nr podwozia mają informację co konkretnie jest w danym aucie)
Wydaje mi się że trzeba mieć spis nr podwozia lub uprawnienia do dostępu przez Internet do tych danych. W zakładce „IN-EDYTOR /ID pojazdu” jest możliwość wyboru jak te dane mają być pobierane. ETKE zciągnąłem z torrenty.org i katalog C:\etka\USERDATA\FGST mam pusty. Jeśli ktoś wie jak ugryźć ten temat proszę o pomoc, może da się z tym coś zrobić (jakieś hasło z prawem dostępu albo spis aut który wystarczyło by mieć na dysku)
Komentarz
-
Komentarz